Nieuwetijdskinderen.jouwweb.be
Home » Diverse generaties » Indigo kind

Indigo kind

Deze Kinderen zijn de opvolgers van de Bloemenkinderen uit de jaren '60

Ze werden geboren in '70 en '80 en zijn hier met een specifiek doel. Ze staan psychisch heel sterk omdat ze geen gevoel van "schuld" ervaren zoals de vroegere volwassenen ervaren hebben. Ze zijn hier om hun bestaans en beslissingsrecht weer op te eisen, en de oude taboes en geblokkeerde denken op te breken.

 

Deze indigo's zijn niet altijd de gemakkelijksten om mee om te gaan, en ook bij de jongere generaties worden nog steeds Indigo's geboren. Ze zijn snel , omdat ze zich niet langer laten vangen door het omzeilende denken , ze zijn vaak heel vaardig op technologische en communicatie vlak. Je ziet hen achter de computers,spelen en  typen aan een ongekende snelheid, je herkent hen aan het onvoorstelbare communicatievermogen via alle mogelijke media.

 

Indigo's werden zo genoemd door de violette kleur in hun aura, ze kenmerken het begin van de Veranderingen Transformatie van het Denken . Het afbreken van het Oude gezag en het Vrijmaken van de Weg naar Vrijheid .

Indigo's worden vaak verkeerd begrepen, voornamelijk omdat de wereld niet bewust is van de Grootse veranderingen die de mensheid in deze evolutie ondergaat.

 Velen worden bestempeld als onhandelbaar,rebels en hard  maar dit is omdat ouders en omgeving hen wil dwingen om in de oude gang van zaken mee te lopen.Voor hen is dit een marteling . Ze Eisen het Recht weer op te Zijn Wie Ze Willen Zijn, en dat botst met het oude Systeem van denken.

 Dankzij de Indigo's is de Verandering in Menselijk Bewustzijn in gang gezet en kunnen de NTK en de KristalKinderen het Werk verderzetten om de gehele Planeet naar een Wereld van Vrede te leiden.