Nieuwetijdskinderen.jouwweb.be
Home » Diverse generaties » Kristalkinderen

Kristalkinderen

Na de Indigo's en de NTK is er een hele nieuwe generatie -ja zelfs soort-op komst. Deze Kinderen die geboren worden in de laatste jaren en de komende tijd, zullen veranderde DNA structuren hebben en ons een hele Nieuwe Wereld tonen.

Deze Kinderen communiceren reeds voor hun geboorte met elkaar en staan ook na hun geboorte op Aarde in telepatisch contact met elkaar. Ze vormen een netwerk dat het Nieuwe realiteitsRooster (Matrix) hier op Aarde Levend zal maken.

Deze Kinderen kan je niet vergelijken met de Indigo's en NTK, gezien ze een hele nieuwe soort zijn, maar zonder hun voorlopers had hun bestaan niet verwezenlijkt kunnen worden. De Indigo's hebben de Weg voorbereid en de NTK hebben heel veel oude systemen moeten opruimen om de KristalKinderen plaats te bieden op deze Wereld.

Deze Kristalkinderen zijn uiterst kwetsbaar, ze hebben totaal geen referentie meer met het oude denken of realiteitsrooster , waar de Indigo's de veranderingen zijn begonnen. De Indigo's kennen zowel het oude als het nieuwe, de NTK staan als pioneers in het Nieuwe te wachten en doorgang gevend voor al wie wil overstappen.

KristalKinderen houden van stilte en vrede ,en zullen het moeilijk hebben met luidruchtige omgevingen. Ze zijn heel krachtig in de Onvoorwaardelijke Liefde en zal iedere ouder doen smelten in Overgave.

Net zoals bij de Indigo's en de NTK zal het voor de ouders niet gemakkelijk worden om hiermee om te gaan , en enkel Liefde zal toegang geven tot het Bewustzijn van deze Kinderen.Ze dwingen ons letterlijk terug te keren naar de Liefde.

 

Ze hebben een helende kracht , nooit eerder ervaren in de menselijke soort, en de meeste kristalkinderen zullen vaak ziek zijn, net omdat ze ziekten overnemen en helen . De eerste jaren zijn het zwaarst voor deze kinderen omdat ze vanuit een compleet ander (Nieuwe Denkmatrix) naar dit denken werden gebracht en ze geen aansluiting vinden bij het denken van deze wereld. Daar waar de Indigo's de ouders hebben leren milder en begripvoller te worden, hebben de NTK de ouders leren luisteren naar wat de kinderen te vertellen hebben over de Toekomst van de wereld  ,zullen de KristalKinderen de Nieuwe Wereld brengen en manifesteren.