Nieuwetijdskinderen.jouwweb.be
Home » Diverse generaties » Zonnekinderen

Zonnekinderen

Zonnekinderen zijn zoals alle anderen kinderen aparte kinderen. Zij kunnen zich eenzaam voelen, alleen in hun wereldje leven, gevoelens snel oppikken van anderen waardoor zij zich van alles naar zich toe trekken. Zij voelen zich verstoten van alles en nog wat, terwijl ze weten waarom ze dat zijn. Zij voelen zichzelf gewoon apart en niet een kudde dier.

Apart soort energie wij noemen het zonne-energie. Het bruist, je neemt anderen zo met je mee in deze energie. Deze energie is onuitputtelijk.

 Mannelijk gevoel althans bij de meeste uitzonderingen blijven natuurlijk van kracht.


Je uitstraling is alsof de zon straalt vaak krijg je als kind te horen je bent het zonnetje in huis.

 Zonnekinderen beheersen vele gaven zonder te weten wat ze eigenlijk allemaal kunnen want het is zo 1 met hen. Ze weten het gewoon en kennen het gewoon. Vraag niet hoe want dat weten zij niet.

Enkele eigenschappen
Voor alles is er een oplossing te vinden, dus zien meer wegen dan anderen.
 Negatief makkelijker omdraaien in positief
Warme aarde kleuren om hen heen, oranje, bruin, rood, geel. Dit staat los van hun lievelingskleur die ze in de loop der jaren hebben gekregen. Dit is een kleur die ze vaak gebruiken in hun leef omgeving
Zonnekinderen kunnen je meenemen naar andere planeten terwijl je achter de pc zit. Zij doen dit via het woord wat zij schrijven aan jou en zo kom je in een andere wereld terecht, zodat jij kan werken aan waar je moet werken.
Zij kunnen je beschermen voor alles in het leven

 Luisteren goed, maar geven ook gehoor aan. Zij luisteren en handelen, weten overal een uitweg. Er is altijd een Ja maar....

Kunnen met vele niveaus in het leven omgaan
Kunnen in alle kleuren van het spectrum vertoeven
Staan dichtbij de Heer de Vader de All Bron. Vandaar dat zonnekinderen ook gevoelig zijn voor de aspecten die daarmee te maken hebben.
Zijn natuur mensen, zij weten waar de oer van de natuur vandaan komt. Geen zon geen groei der natuur, geen leven om ons heen.
Zonnekinderen geven om iedereen en om alles zij dragen vele verantwoordingen met zich mee zonder daar al te veel bewust van te zijn. Zij nemen de verantwoording pas wanneer zij dit ook realiseren om dit te moeten nemen in het leven.

Daarvoor kent men geen verantwoording niets.


Zonnekinderen kunnen zich verplaatsen zonder van hun stoel af te komen
Visualiseren zijn ze toppertjes in
Het lijkt dat zij dromen en fantaseren, maar het wordt bij hen altijd wel werkelijkheid, omdat zij dit werkelijk gaan maken, door te sparen of hun best te doen.

 Wat zij willen krijgen zij voor elkaar.
Helder horen, zien, voelen en ruiken is niet nieuw voor hen.
Iedere ziel de echte ziel op aarde kennen zoals ze zijn zonder de aardse belevingen.
Zorgzame types. Nemen gauw het heft in handen om zorg te dragen voor van alles en nog wat.
Graag alles willen regelen voor anderen zodat zij het goed hebben, behalve voor hen zelf.
En ja het hoeft niet altijd goed te gaan als je een zonnekind bent, de één heeft het voor de wind, de ander krijgt het allemaal niet zomaar in het leven.
Zonnekinderen hoeven niet terug naar de aarde, ze moeten of ze willen maar als zij niet willen hoeven zij niet terug.
Zijn altijd optimistische mensen, wanneer ze een dip hebben komen ze altijd weer goed terecht op hun pootjes duurt altijd maar heel kort.
Zonnekinderen zijn beelddenkers. Zij zijn het woord boom als een echte boom en niet de letters.
Alle lagen van de bevolking kunnen zij omgaan. Zowel Junken, alcoholisten als mensen van stand zoals je dat hier noemt, kunnen wij mee omgaan.
Bijtende dieren niet bij hen, wel bij anderen
Zij zijn makkelijk te vertrouwen, hebben eerlijkheid en rechtvaardigheid hoog in het vaandel zitten.

 Wanneer zij boos worden zijn zij ook echt boos, ben je echt heeeeel ver over hun streep gegaan. Zijn niet snel boos te krijgen. Zoeken de ruzie niet op gaan het netjes uit de weg.
Zien aan de houding, de ogen hoe de staat van die persoon is, hoeven dit niet eens te horen van Gene Zijde.
 Weet wel dat wanneer het jonge kinderen betreft zijn zij dominant. Altijd overal de baas over willen zijn. Zeer eigenwijze types. Weten het gewoon allemaal beter en dat doet zeer bij de ouders. Daarin moeten kind en ouder de weg in vinden.
Zij houden van zeer zoete dingen.Onthoud dat je zonnekind niet, want maakt de trek ernaar alleen maar erger.
Moeten leren omgaan wat betreft geld en de andere levenszaken. Wij denken daar te gemakkelijk over. Dat is te overwinnen door mee te maken en te leren. Dus krijg je een zak snoep en het is eerder op dan de week eindigt is het op = op. Want zij kunnen er anders niet genoeg van krijgen.


Als jong en klein kind zijn zonnekinderen zeer open met Gene Zijde zij zien, horen en voelen alles perfect, dit kan afnemen zodra ze ouder zijn of kan op een laag pitje staan, eenmaal weer de weg te hebben gevonden is alles weer als van ouds.
Zijn zeer gevoelig op de atmosfeer. Iedere verandering in de kosmos voelt zij gelijk aan. Dit is uiterst rot want ze hebben zo van alles en nog wat. Dan zijn ze ziek, voelen hun lichaam veranderen, reageren sterk op volle maan.
Zonnekinderen kunnen zeker als zij hun zin willen doordrijven zeer gemeen zijn. Zij kwetsen de ziel zo erg dat je vaak niet weet wat je ermee aan moet. Dit is vooral in de jeugdjaren heel erg.
Zonnekinderen moet je mee leren praten, zij willen overal een uitleg voor, het waarom speelt heel veel mee. Zodra ze je vertrouwen hierin zal dit minder worden, of dat je al zegt wat je doet of hebt gedaan.
Kunnen zeer wantrouwend zijn, als zij eenmaal het gevoel hebben bedonderd te worden, zullen zij dit bewijzen ook, hoe lang het dan ook duurt.

 Zonnekinderen zijn zeer vindingrijk, wanneer er iets kapot is proberen zij daar een oplossing voor te vinden, kunnen ze iets niet beantwoord krijgen blijven ze zoeken naar antwoorden. Zij zijn in alles zeer creatief, niets is niet mogelijk.

Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. De lijst zal echt niet nog af zijn, want zonnekinderen zijn nog niet zo bekend.